Scholen - Onderwijs

Dat we kunnen schoonmaken, dat spreekt vanzelf. Maar het poetsen in scholen is onze echte passie. In steden en gemeenten. In alle netten. Van sportzaal tot kleutersanitair, van kinderkribbe tot universiteit.

Temco-Euroclean biedt specifieke concepten voor elk type onderwijs (kinderkribben,basis-, middelbaar– en universitair onderwijs, hogescholen en buitengewoon onderwijs) waarbij we het maximum rendement uit uw schoonmaakbudget halen.

Veiligheid & hygiëne voor uw personeel en leerlingen staan voorop. Daarom passen we specifieke methodes toe, met aagepaste producten en materialen voor elk type lokaal en gebruik.

Poetsen van A tot Z  of in aanvulling op uw team

We kunnen werken in aanvulling van uw eigen poetsteam bij afwezigheden (u belt, wij komen). Maar we kunnen ook alle schoonmaaktaken van A to Z in eigen beheer aan. Daarnaast kunnen we u ook helpen met kantinediensten of een klusjesdienst.

Dat alles met één centraal aanspreekpunt, ook voor scholengroepen. Met slimme technologie die communicatie en rapportering ondersteunt. Met speciale aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en specifieke actiepunten rond sociale tewerkstelling en duurzaamheid.

We delen graag de best practices die we reeds bij uw collega's toepassen. Om u te helpen bij het opstellen van uw offerteaanvraag en bestek, hebben we gratis modellen en tips .

Contacteer ons nog vandaag om oplossingen op uw maat te bespreken,

Bekijk de productfiche