Andere Facility Services

Are you being served? Onze andere facilitaire diensten

Telkens bekijken we of we deze diensten met onze eigen medewerkers kwalitatief kunnen aanbieden of i.s.m. een partner. Steeds geniet u van één facility management aanspreekpunt, facturatie-, rapporterings- en opvolgingsysteem. Wij nemen u een heleboel zorgen en opvolging uit handen.

- waterfonteinen: levering  en/of vervangen van de watercontainers

- vendingmachines:  frequent aanvullen

- koffiemachines: frequent spoelen en bijvullen

- data cleaning: uw PC's, schermen en toetsenborden  op gespecialiseerde wijze reinigen

- mobiele carwash voor personen- of bedrijfsvoertuigen

- receptiediensten, mailroomdiensten, security,...

Contacteer ons om al uw facilitaire wensen te overlopen.

Klusjesman

Handyman

Een spoelbak die blijft lopen, een lekkende kraan, kapotte lampen, een deur die klemt, kleine afbraak- of renovatiewerken?

Voor allerlei klusjes op het gebied van loodgieterij, elektriciteit of schrijnwerkerij kan u op ons beroep doen. Eénmalig of op regelmatige basis. In uw kantoor of winkelketen. Temco-Euroclean heeft mobiele teams met klusjesmannen die u uit de nood helpen, op het afgesproken uur.

Contacteer ons om er meer over te weten

download fiche

Kantinediensten

Kantinediensten kantoor

U wil dat uw medewerkers de hele dag efficiënt presteren ? Uw vergaderruimten worden intensief gebruikt? Dan is het belangrijk dat voor iedere meeting de ruimte piekfijn wordt klaargezet, elke keer weer; nette tafels, kopjes en glazen, flipcharts, drankjes, koffie en thee.

We zorgen er ook voor dat de vaat wordt gedaan, uw koffiemachines elke dag gespoeld en gevuld, de refter er netjes bijligt na de middagpauze. Vraag hulp aan Temco-Euroclean en onze afdeling « Facility Services » zorgt voor alles. Voor uitzonderlijke gelegenheden of elke dag.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte

 

download fiche

Multiservices

U wil dat uw bedrijf optimaal draait en blijft draaien, en u wenst tegelijk ook te focussenop uw ’core business’? Om u te helpen bij het bereiken van deze doelstellingen biedt Temco-Euroclean u haar « Multiservices » aanpak.

download fiche