Terugkeren

Onderhoud van professionele keukens

U baat een grootkeuken, bedrijfsrestaurant of hotel uit? Het onderhoud van uw professionele keuken kan u niet aan om het even welk schoonmaakbedrijf toevertrouwen. Ook het regelmatig reinigen van uw dampkappen of dieptereiniging van apparatuur in uw grootkeuken is een hele klus en vergt een specialist. De hygiëne en de brandveiligheid in uw keuken staan elke dag op het spel.

Dit onderhoud vergt een doorgedreven opleiding (aanvulling op HACCP), specifieke materialen ,machines en aangepaste technieken. Wij hebben dit alles in huis en passen het dagelijks toe, doorheen het hele land.

Slijtage van uw keukenmateriaal verminderen, een degelijke dieptereiniging, de volgende inspectie van het FAVV met glans passeren, een vetvrije dampkap en de hoogste hygiënische standaarden respecteren? 

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend voorstel.

Bekijk onze productfiche