Wat verwacht u van uw schoonmaakbedrijf?

Uw verwachtingen zijn ons uitgangspunt: kwaliteit aan een transparante kost. 

Van Veurne tot Maasmechelen. Van Aarlen tot Zelzate. Elke dag poetsen onze medewerkers in honderden kantoorgebouwen. Zowel bij KMO's, openbare besturen als bij multinationals.  We doen dat met goed opgeleide medewerkers, op een veilige manier en met respect voor mens en milieu. 

Steeds vaker doen we meer voor onze klanten dan alleen maar schoonmaken.

Facility Management op uw maat

- Rapportering: via slimme technologie (o.a.  tablets en een klanten-extranet) zorgen we voor kristalheldere rapportering, communicatie, supervisie en opvolging van onze dienstverlening.

- Klusjesdienst: klein onderhoud of een snelle herstelling aan sanitair, loodgieterij, electriciteit of schrijnwerkerij. Wij zorgen voor een handyman via één en hetzelfde aanspreekpunt als uw schoonmaakdiensten.

- Ondersteunende kantoordiensten: uw vergaderzalen piekfijn klaarzetten tijdens de dag. Koffie en dranken voorzien en de vaatwas doen. Uw printers van papier, cartridges en toners voorzien. Allemaal noodzakelijke taken die uw medewerkers van hun werk houden. Wij nemen ze met plezier voor onze rekening, via hetzelfde aanspreekpunt als uw schoonmaakdiensten. Voor een redelijke prijs, allemaal op één factuur.

Contacteer ons voor een gesprek over de schoonmaak van uw kantoren.

lees meer