Schoonmaak kantoren

Schoonmaak kantoren

Dagelijks of periodiek onderhoud, een grote schoonmaak, een behandeling van vasttapijt: u bent hier aan het juiste adres. Wij poetsen dagelijks honderden middelgrote tot hééééél grote kantoren, in alle provincies.

Uw behoeften en verwachtingen t.o.v. uw schoonmaakbedrijf zijn ons uitgangspunt. Indien u een vergelijkende offerte wil op basis van het huidig schoonmaakprogramma: stuur ons een berichtjeIndien uw schoonmaakbudget onder druk staat, dan bekijken we samen op welke taken en frequenties (dagelijks, wekelijks, tweewekelijks,...) bespaard kan worden om zowel kwalitatief als budgetair binnen uw verwachtingen te eindigen.

Niet enkel schoonmaak. Ook facility management

Indien u dit wenst kunnen onze medewerkers u ook bijstaan in andere facilitaire taken: vergaderzalen klaarzetten en opruimen, klusjesdienst, cafetariadienst, postkamer,...

Dat alles met één centraal aanspreekpunt voor rapportering, facturatie en opvolging, ook indien u meerdere vestigingen heeft. Met slimme technologie ( tablets en extranet) die onze communicatie en transparantie met u ondersteunt. Met speciale aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en specifieke actiepunten rond sociale tewerkstelling en duurzaamheid.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk onze productfiche

Sanitaire benodigdheden

Sanitaire benodigdheden-Washroom

Uw sanitaire ruimtes zijn representatief voor de hygiëne in uw bedrijf. Bovendien wil u zich kunnen concentreren op uw hoofdactiviteit en het beheer van uw sanitaire toebehoren aan een professionele dienstverlener toevertrouwen. Ook het leegmaken en vervangen van de lady bins kan u mee in ons dienstenpakket steken.

Uw voordeel?

Wij kopen al uw sanitaire benodigdheden aan, stockeren ze ter plaatse en vullen dagelijks aan wat nodig is. Het verbruik komt mee op uw maandelijkse schoonmaakfactuur. Voortaan moet u niet meer zelf naar het grootwarenhuis voor zeep, toiletpapier en luchtverfrisser. U kiest bij ons bovendien uit een zeer ruim gamma van producten aan scherpe prijzen. 

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte

 

download fiche

Inloopmatten

Inloopmatten

De inkomhal en uw receptieruimte krijgen de meeste vuile voeten over de vloer.

Al het vuil van buiten wordt er binnengebracht.  Een unieke kans om het nuttige aan het aangename te koppelen: netheid en imago.

You only get one chance to make a first impression

Temco-Euroclean biedt u een assortiment tapijten en inloopmatten voor verschillende plaatsen en doeleinden, met of zonder uw logo. Ook het regelmatig vervangen en grondig reinigen van deze tapijten of inloopmatten zit mee in ons dienstenpakket.

Contacteer ons voor meer info

download fiche

Verhuur van planten

Plantenverhuur

Planten hebben een positieve invloed op onze werkomgeving en zorgen voor een warme ontvangst van uw bezoekers. Temco-Euroclean is uw ideale partner voor het huren van planten en voor uw groenonderhoud !

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte

 

download fiche

Vending (dranken, snacks)

Vending (dranken, snacks)

U weet dat het welzijn op het werk een belangrijke invloed heeft op de prestaties van uw medewerkers. Daarom wil u een volledig gamma van snack– en drankautomaten ter beschikking stellen. Aarzel dan niet meer! Neem contact op met onze specialisten en laat ons deze diensten voor u beheren.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte

 

download fiche

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Muizen, kakkerlakken, insecten...

Vele gebouwen en ruimtes hebben nood aan een speciale behandeling ter bestrijding van ongedierte,zowel preventief als curatief. Bedrijfshygiëne en gezondheid van uw medewerkers zijn te belangrijk om dit niet te doen.

Als u naast de reguliere schoonmaak, ook een dienstverlening rond ongediertebestrijding wenst, dan bent u aan het goede adres. Temco-Euroclean beschikt over een aangepaste aanpak en is overal in België aanwezig. Wij werken enkel met specialisten terzake.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte

 

download fiche

Afvalverwijdering

Wij willen allen bijdragen tot de bescherming van onze planeet! Dit is en blijft ook een prioriteit voor de meeste ondernemingen. Laat Temco-Euroclean uw interne afvalinza-meling regelen, wij stellen samen met u een plan op voor afvalpreventie en -beheer.  

Download fiche

Multiservices

U wil dat uw bedrijf optimaal draait en blijft draaien, en u wenst tegelijk ook te focussenop uw ’core business’? Om u te helpen bij het bereiken van deze doelstellingen biedt Temco-Euroclean u haar « Multiservices » aanpak.

download fiche