Traditionele schoonmaak

Of het nu gaat om dagelijks en periodiek onderhoud, grote schoonmaak, gespecialiseerde schoonmaak of aanverwante facilitaire diensten, wij kunnen u hierbij van dienst zijn zodat u zich volledig kan concentreren op uw hoofdactiviteit.

Vraag offerte

On-site

U wenst voor uw mensen een aangename werkomgeving ?  Ongeacht uw activiteit biedt Temco-Euroclean u oplossingen op maat die ongetwijfeld aan uw verschillende behoeften beantwoorden.

download fiche

Gespecialiseerde schoonmaak

 

PC Cleaning

Temco-Euroclean beschikt over een unieke knowhow inzake onderhoud en reiniging van uw IT-materiaal. Dankzij onze 'tailor made' oplossingen, garanderen wij een kwalitatieve dienstverlening, uitgevoerd door mensen met expertise volgens specifieke technieken.

Bekijk de productfiche

Specialistisch reinigen

Naast de klassieke schoonmaak van uw omgeving, kan u geconfronteerd zijn met andere meer specifieke behoeften waarvoor kennis nodig is van verschillende technieken. Temco-Euroclean heeft een ruime ervaring inzake specialistische diensten en biedt u een volledig dienstengamma.

Bekijk de productfiche

Onderhoud en renovatie van stenen vloeren

De uitstraling van uw vloeren weerspiegelt het imago van uw bedrijf. U wil ook de waarde van uw stenen vloeren zo lang mogelijk hoog houden. Het is dus van belang dat deze met de juiste frequentie en de meest geschikte methoden onderhouden worden zodat de natuursteen niet aangetast wordt. Temco-Euroclean beschikt over de noodzakelijke kennis en ervaring.

Bekijk de productfiche

 

Scholen & Onderwijsinstellingen

Scholen - Onderwijs

Dat we kunnen schoonmaken, dat spreekt vanzelf. Maar het poetsen in scholen is onze echte passie. In steden en gemeenten. In alle netten. Van sportzaal tot kleutersanitair, van kinderkribbe tot universiteit.

Temco-Euroclean biedt specifieke concepten voor elk type onderwijs (kinderkribben,basis-, middelbaar– en universitair onderwijs, hogescholen en buitengewoon onderwijs) waarbij we het maximum rendement uit uw schoonmaakbudget halen.

Veiligheid & hygiëne voor uw personeel en leerlingen staan voorop. Daarom passen we specifieke methodes toe, met aagepaste producten en materialen voor elk type lokaal en gebruik.

Poetsen van A tot Z  of in aanvulling op uw team

We kunnen werken in aanvulling van uw eigen poetsteam bij afwezigheden (u belt, wij komen). Maar we kunnen ook alle schoonmaaktaken van A to Z in eigen beheer aan. Daarnaast kunnen we u ook helpen met kantinediensten of een klusjesdienst.

Dat alles met één centraal aanspreekpunt, ook voor scholengroepen. Met slimme technologie die communicatie en rapportering ondersteunt. Met speciale aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en specifieke actiepunten rond sociale tewerkstelling en duurzaamheid.

We delen graag de best practices die we reeds bij uw collega's toepassen. Om u te helpen bij het opstellen van uw offerteaanvraag en bestek, hebben we gratis modellen en tips .

Contacteer ons nog vandaag om oplossingen op uw maat te bespreken,

Bekijk de productfiche

Industriële schoonmaak

Industriële schoonmaak

Veilige en propere ruimtes zijn prioritair in uw werkomgeving. Of het nu gaat over logistieke activiteiten of een productie omgeving, Temco-Euroclean garandeert u een kwalitatieve uitvoering van de schoonmaak met inachtname van de noodzakelijke veiligheidsnormen.

Enkele voorbeelden?

  • Hoogtereiniging (mét veiligheidsplan) of high bay cleaning
  • Gangen, opslagplaatsen en putten
  • Reguliere schoonmaak van productiezones
  • Schoonmaak en ontsmetting van de personeelsvoorzieningen
  • Afvalinzameling en -verwijdering
  • Cryogene schoonmaak (=industrieel reinigingsproces met droogijs)
  • Schoonmaak van productielijnen of schildercabines.

Dit alles volgens een vooraf doorgesproken plan met daarin een stevig luik op gebied van veiligheid en gezondheid (SHEQ). Ook op bedrijfsniveau stellen we jaarlijks een Veiligheids- en Milieuplan op. We evalueren de interne beheerssystemen m.b.t. veiligheid en milieu op regelmatige basis. Daartoe meten we resultaten, definiëren we doelstellingen, zetten we actieplannen op en organiseren we hun controles. Opleiding van onze medewerkers op gebied van veiligheid is een prioritaire activiteit.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend voorstel

Download fiche

Multiservices

U wil dat uw bedrijf optimaal draait en blijft draaien, en u wenst tegelijk ook te focussen op uw ’core business’? Om u te helpen bij het bereiken van deze doelstellingen biedt Temco-Euroclean u haar « Multiservices » aanpak.

download fiche